< Back

Big Lots Corporate Headquarters

300,000 sqft. Office | 860 Parking Space Garage

The new Big Lots campus features open office space with abundant natural light, a large café and kitchen with outdoor seating, a full mock up retail store, integrated requirements for infrastructure redundancy, and flexibility and space for continued growth. The exterior design of the new structure consists of a neo-classical aesthetic with a muted, earthy color palette which reflects the proud, yet reserved, Big Lots brand. The design of the core and shell also take into account the needs of the developer, creating a flexible office space without having the appearance of a typical office building.

The interior design focuses on creating a dynamic environment that allows for the diversified portfolio of employees to work efficiently and collaboratively. Agile workspaces were included to allow for people to work how they need to and to promote employee interactions. Taking cues from the exterior, the interior design brings the Big Lots brand forward with subtle cues, while the rest of the palette provides a more neutral, timeless backdrop. The end result is a workplace that is both employee and brand focuses, which promotes an engaged work-life culture.

Revit | Photoshop | Enscape

2018

Completion Date

Columbus, Ohio

Location

300,000 SF

Project Size

$60 million

Budget

Project Gallery

Previous Project
Next Project